f

| Leemdijk 14c | 9422 CL | SMILDE

 

 

-- Liebherr ETM-betonmixer --

Liebherr ETM-betonmixers met elektrische trommelaandrijving

- 100% Emissievrij op de bouwplaats
- Trendsettend in stedelijk gebruik

Nieuw van Liebherr zijn de ETM-betonmixers met elektrische trommelaandrijving. Met de ETM-betonmixers biedt Liebherr zijn klanten een compleet assortiment met verschillende trommelgroottes, zelfs als oplegger.

Geen compromissen op de bouwplaats met het ETM-assortiment van Liebherr: altijd op volle kracht met een zeer laag geluidsniveau en 100% emissievrij.

Met de nieuwe ETM-serie elektrisch aangedreven betonmixers reageert Liebherr op de verhoogde eisen voor het verminderen van emissies in gebieden met een hoge bevolkingsdichtheid. De trend is duidelijk: de regels voor het gebruik van dieselmotoren worden steeds strenger, vooral op bouwplaatsen in grote steden.

De batterijcapaciteit is groot en voldoende voor de hele werkdag bij normaal én intensief gebruik.      

De nieuwe ETM-reeks is uitvoerig en onder extreme omstandigheden getest. De elektrische trommelaandrijving was zelfs indrukwekkend met zeer dikke betonconsistenties zoals F1 of F2. In moeilijke winterse omstandigheden kon het systeem te allen tijde volledige presteren dankzij het geoptimaliseerde thermische beheer van de batterijen. De batterijcapaciteit is groot en voldoende voor de hele werkdag bij normaal gebruik. De accu wordt onderweg opgeladen door een compacte en efficiënte generator. Als alternatief kan de batterij worden opgeladen tot 22 kW met behulp van een standaard stekker.

Dit energieconcept is toekomstbestendig dankzij het 650 Volt DC-systeem en ontworpen voor toekomstige elektrische vrachtwagens (zware vrachtwagens). De trommelafmetingen en de aslastverdeling zijn nagenoeg identiek aan de conventionele Liebherr betonmixers en daardoor is de rij-stabiliteit op hetzelfde hoge niveau. De trommel kan ook worden geleegd zonder batterijondersteuning door de generator.

                   

 

Mesken Beton- & Kraantechniek on tour door Nederland met ETM-betonmixer

De 3-weekse demotour, met een door Liebherr beschikbaar gestelde elektrische betonmixer ETM 904 is succesvol verlopen en door 15 enthousiaste en zeer tevreden klanten ontvangen. De reacties waren verbazend en indrukwekkend dat de elektrische trommelaandrijving zelfs met zeer dikke betonconsistentie F1 of F2 moeiteloos kon presteren. Ook de reacties over het accupakket, welke na een dag draaien nog 100% geladen is, waren erg positief.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een Liebherr ETM-betonmixer? 
Of wenst u meer informatie over de elektrische betonmixer van Liebherr?

Neem eens contact met ons op, of maak geheel vrijblijvend een afspraak.        

 

 

 

Bel mij terug!

 

 

 

mesken